UAS-Reikäpeli

 

UAS reikäpeli cup 2024

 

 Timo Räty toimii johtajana.

 

UAS reikäpeli cup 2024

Myös golfkaudella 2024 osallistumme senioreiden UAS reikäpeli cup ottelusarjaan. Joukkueita koordinoi Timo Räty.

Vastustajat ovat tällä kaudella Peuramaa Golf, Sarfvik Golf ja Hanko Golf.

Aloitamme ottelut Peuramaalla 29.5. ja sinne joukkueeksi on valikoitunut Svante Westerlund, Kenneth Berghall ja Anneli Väre. Toinen ottelu on 12.6. kotikentällämme Sarfvikia vastaan ja kotiottelussa pelaavat Leif Österholm, Kjell Danielsson ja Pia Westerlund.

Hankolaisiin olemme olleet yhteydessä mutta sieltä ei ole vielä tullut päivämäärä ehdotuksia. Ottelu pelataan Hangossa. Alustavasti joukkueessa ovat Melise Roiha-Sjöblom (varma) ja miehiä Timo Kapanen, Esa Tornikoski, Pertti Lindbom, Henrik Lahtivuori….

Otteluiden tulokset löytyvät tällä sivulla pelien jälkeen.

 
 
Toinen UAS-ottelu pelattiin 5.6.2023 Peuramaata vastaan Eke Golfissa
 
Peuramaa voitti 4-2
 
1. Timo Räty 0-2 Eero Mäkikallio reiät 7-8
 
2.Krister Lahtivuori 2-0 Taisto Mähönen " 8-4
 
3, Kati Sjöberg 0 -2 Riitta Kouhia " 3-7
 
Joukkeen johtajat
 
Kjell Danielsson 0 - 2 Antti Kettunen
 

 

Ensimmäinen UAS-ottelu pelattiin 29.5.2023 Sarfvikia vastaan heidän kotikentällään
 
Sarfvik voitti ottelun 4-2!
 
UAS:n reikäpelin ensimmäisen kierroksen tulokset Sarfvik-Eke golf!
 
Juhani Kurronen 2 - 0 Leif Österholm
 
Heikki Koski 0 - 2 Svante Westerlund
 
Riitta Andersin 2 - 0 Kati Sjöberg
 

Seuraava peli kotona Peuramaata  vastaan maanantaina 5.6 klo 10.

 


Toinen UAS reikäpeliottelu pelattiin tiistaina 14.6. meidän kotikenttällä. Vastustajat tulivat Mastersista.

Eke Golf hävisi Mastersille 2-4, pelattiin yksi voitto ja kaksi häviötä. 

Kjell Danielsson voitti 6-2 Jouko Nuoliojaa vastaan, Svante Westerlund hävisi 3-7 Risto Westermarkia vastaan ja Anneli Väre hävisi 3-8 Leena Haavistoa vastaan 

 Lisäksi meidän kapteenina Krister Lahtivuori voitti pistein 2-0 kilpailun ulkopuolella  Olli-Pekka Poutasen

Seuraava ottelu pelataan 22.6. vieraskentällä vastustaja on Nordcenter.

 

 

Ensimmäinen UAS reikäpeliottelu pelattiin tiistaina 7.6. meidän kotikenttällä. Vastustajat tulivat Vihdistä.

Eke Golf voitti 5-1, pelattiin yksi tasapeli  ja kaksi voittoa. 

Pertti Lindbom pelasi tasapelin Asko Vareliusta vastaan 5-5, Leif Österholm voitti Jukka Forsmannin 7-4 ja Kati Sjöberg voitti 

Pulmu Mäkilän 9-2.  

Lisäksi meidän kapteenimme Kjell Danielsson voitti kilpailun ulkopuolella  Kari Mäkilän 8-5.

Seuraava ottelu pelataan 14.6. meidän kotikentällä vastustaja on Masters.

 

 ________________________________________________________________________________________________________

 

 

UAS reikäpeli cup 2021 - 2022

Eken vastustajat ovat

Masters   Ottelu pelataan 1.6. 2021  tee off 10.00  ( vierasottelu )

Nordcenter  ( kotona ) Ottelu pelataan 11.6 2021  tee off 10.00  ( kotona )

Vihti Golf     Ottelu pelataan 15.6 2021  tee off 10.00 ( vierasottelu )

Kapteni Kjell Danielsson toimii johtajana ... 

 

UAS CUP alkulohkot 2021 Päivitetty 20.6. 2021

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UAS reikäpeli cup 2019 - 2020

Eke Golfin vastustajat ovat 

Gumböle Golf

Peuramaa Golf

Ruukkigolf

Kjell Danielsson toimii Eke Golfin vetäjänä ... 

 

UAS reikäpelicup tulokset 2020

 

 

Viimeinen ottelu UAS- reikäpeli - cupin  karsinassa pelattiin Ruukkigolfin kotikenttällä perjantaina 12.6. Ruukkigolf oli voittanut kaksi vuotta peräkkäin finaalin ja siitä silmällä pitäen oli vastus paras mahdollinen. Tämä ei vaikuttanut huomattavasti pelaajiimme vaan ottelut olivat jännittäviä loppuun asti. Tasaisen ottelu voitti Ruukki 4-2 ja reijät 20-17.  Ossi Rautio voitti ottelu Timo Siroa vastaan ja Martin Nordström ja Kati Sjöberg hävisivät niukasti. Martinin vastustaja oli Kari Kumpulainen ja Katin vastustaja Ulppu Helkkula.

 

 UAS - reikäpelin toisessa osassa ja toinen ottelu pelattiin 9.6 meidän kotikenttällä. Vastustajat tulivat Peuramaalta ja heidän pelaajat olivat Jaakko Väätäinen. Antti Kettunen ja Kristina Jatkola. Meidän joukkueemme koostui Timo Rätystä, Svante Westerlund ja Marika Lindholm. Eke Golf voitti ottelu tuloksella 4 - 2 ja reikäjako oli 16 - 15 meidän hyväksi. Svante ja Marika voittivat ja Timo hävisi.

Seurava ja alkulohkon viimeinen ottelu pelataan Ruukkia vastaan perjantaina 12.6 heidän kotikenttällä.

 

UAS- reikäpelin  toinen osa alkoi 5.6 Gumbölen kentällä. Kotikenttä oli jälleen etu, vastustajat olivat taitavia ja talvisäännöt ja liukas hyväkuntoinen griini oli haaste. Gumböle voitti kampailu 4 - 2 ja reijät 17 - 15. Meidän Pia Westerlund osoitti taitonsa ja voitti ottelun Jaana Puupponen vastaan. Kjell Danielsson ja Ossi Rautio pelasivat Ari Leppäkynnäs ja Reino Lehtinen vastaan ja hävisivät. 

Seurava ottelu on meidän kotikenttällä 9.6 ja Peuramaa on vastustaja. Edustajamme ovat Svante Westerlund, Timo Räty ja Marika Lindholm ( tai Kati Sjöberg )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kauden kolmas ja viimeinen ottelu pelattiin maantaina 17.6 "Porkalan" kentällä Peuramaalla. Vastusttajien Hcp- oli taas kautta linja alhaisempi kuin meidän joka antoi muutama lyönti etu kuin slopetaulukko tarkastattiin. Tämä etu käytti Henrik Lahtivuori hyvin ottelussa Jari Peltonen vastaan ja voitti ottelu 2-0. Ottelussa  Kjell Danielsson ja Raul Timgren keskeen oli Raul niukasti parempi ja ottelu Pia Westerlund ja U-M Haapakangas päätyi myös Peuramaan hyväksi.

Kauden yhdeksän otteluista voitimme kaksi, kolme päätyi tasan ja neljä hävittiin.

Ruukki          17 pisteitä        reikävoitot    67

Eke Golf          7                                           47

Peuranmaa    6                                           44

Gumböle        6                                           42

Meidän taival päätyi tällä kertaa ryhmävaiheessa mutta ensi vuone uusi yritys, kerran kotona ja kaksi ottelua vieraissa. 

 

 

Toinen reikäpeliottelu pelattiin keskiviikkona 12.6 meidän kotikenttällä ja vastustajat olivat Gumböle Golfista. Jällen oli vastasa joukkue jolla oli alempi Hcp kuin meidän joukkue mutta tällää kerta kotikentäetu ja hyvä pelituntuma riitti voittoon asti numeroilla 4 - 2. Joukkueessamme pelasi tällä kerta Viola ja Kjell Danielsson sekä Ossi Rautio. Kjell voitti 2-0 vastustaja oli Juhani Viita-Aho. Viola ja Ossi pelasivat tasan 1-1 heidän vastustajat olivat Jaana Puupponen ja Harri Parviainen.

Kolmas ja kauden viimeinen ottelu pelaatan maantaina 17.6  Peuramaa Golfia vastaan heidän kotikentällä.

 

 

 Ensimmäinen reikäpeliottelu pelattiin perjantaina 31.5 meidän kotikenttällä. Vastustajat tulivat Ruukista, joukkueen kokoonpano oli paremmasta päästä ja kolme singel pelaaja osoittautui vaikeaksi voittaa. Taistelimme rohkeasti mutta Ruukki voitti tuloksella  5-1. Meidän Kati Sjöberg oli tarpeksi tarkkaavainen ja vei yksi piste Satu Huotarilta. Timo Räty hävisi Tuomo Savoselle ja Svante Westerlund hävisi Kari Kumpulaiselle.  Seuraava ottelu pelataan 12.6 meidän kotikentällä,silloin on vastustaja Gumböle Golf.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UAS -Reikäpelit 2017 - 2018

Eke Golfin vastustajat ovat ...

Nurmijärven Golfklubb

Porvoo Golf

St. Laurence Golf

 

 

Keskiviikko 20.6 ja Torstaina 21.6 pelattiin jäljellä olevat UAS- ottelut. Eke Golfin edustajat Porvoo Golfia vastaan Porvoossa olivat Kati Sjöberg, Kjell Danielsson ja Krister Lahtivuori. Eke voitti ottelu pistemäärällä 4-2. Kati ja " Krikko" voittivat. 

Kjell oli myös mukana torstaina kuin vasustaja oli Nurmijärven Golf heidän kotikentällä. Anne-Maj Henriksson ja Svante Westerlund täydensi joukkue. Nurmijärvi oli siinä ottelussa ylivoimaisia ja veivät voiton tylysti pistemäätällä 6-0. Tämä kauden ottelut olivat siinä meidän puolesta, tulolisesti se riitti vain alkulohkoon asti  mutta innolla odotamme seuraava kausi ja uusia vastustajia.

 

 

Toinen kausi ja ensimmäinen UAS- reikäpeliottelu pelattiin meidän kotikentällä 18.6. Vastustaja oli St. Laurence. Vieraat olivat epäkohteliaita ja voittivat ottelu 5 - 1. Voitettu reikää oli 20 - 13 vieraitten hyväksi. Eken pelaajat olivat tällä kertaa Ulla Lindström - Dahl, Svante Westerlund ( hävisivät) ja Krister Lahtivuoren ottelu päätyi tasan. Seuraava ottelu pelaatan 20.6. Silloin vasustaja on Porvoon Golf. 

 

 

Kauden kolmas UAS- reikäpeli ja kauden viimeinen meidän osalta pelattiin maanantaina 19.6 meidän kotikentällä. Vastustajat olivat Nurmijärveltä. Ottelu alkoi vesisateella mutta loppua kohti paistoi aurinko ja lämpöä riitti. Myös tulollisesti paistoi aurinko meidän puolella kuin lopputulos paljasti että voitto irtosi nummeroin 4 - 2 ja reikävoitolla 21 - 16. Meidän pelaajat olivat tällä kertaa Kjell Danielsson ( 2 - 0 ) Svante Westerlund ( 2 - 0 ) ja Kati Sjöberg ( 0 - 2 ) Päätösottelut pelataan kaudella 2018 niin että kaksi on vierasotteluja ja yksi ottelu on kotona. Olisi ollut mahdollista hankia 18 pisteitä mutta saalis oli vaivaiset 6 pisteitä. Seuraavalle kaudelle jää rutkasti parannettava ...

 

 Kauden toinen UAS- reikäpeli pelattiin meidän kotikentällä tiistaina 13.6 ja vastustajat olivat Porvoon Golfista. Kenttä oli läpimärkää edellispäivän sateesta mutta tällä kertaa onnistui me järjestää pelipäivä  ilman sadettaa. Kotikenttäedun huolimatta vastustajat olivat taas hiukan parempia ja voittivat pistemäärällä 4-2 ja reikävoitolla 15 - 14. Eke Golfin joukkue oli tällää kertaa: Krister Lahtivuori ( 2-0 ) Svante Westerlund (0-2) ja Kati Sjöberg (0-2)

Seuraava ja kauden viimeinen UAS-matchplay pelataan maanntaina 19.6 meidän kotikentällä. Silloin vastus tule Nurmijärveltä. Joukkueen kokonpano ilmoitetaan myöhemmin ... ne ovat Kjell, Svante ja Kati.

 

 Kauden ensimmäinen UAS- reikäpeli pelattiin St.Laurence Golf vastaan heidän kotikentällä Lohjassa maanantaina 5.6. Koko kierroksen aikana satoi ja häiriintyi hieman pelaamiseen. Meidän vastustajat olivat niin kovia kuin ennalta arvioitiin ja epäkohteliaita voittamalla kaikki kolme ottelua 2 - 0. Lopputulos oli 6-0 ja reikäjako 22 - 4. Meidän pelaajat joka tällä kertaa edustivat Eke Golf olivat Kjell Danielsson, Timo Räty ja Ulla Lindström - Dahl.

Seuraava UAS- ottelu pelataan meidän kotikentällä maanantaina 12.6. Silloin vastustaja on Porvoo Golf.


 

 UAS - Reikäpeli 2015 - 2016

Eke Golfin vastustajat ovat ...

Vuosaari Golf

Kotojärvi Golf

Talma Golf 

 UAS- reikäpelit jatkuvat 2016 vain kahdella ottelulla kuin Kotojärvi on luovuttanut. Ottelu Vuosaari Golf vastaan pelataan heidän kotikentälla ja Golf Talma ottelu meidän kotikentällä. 

 

UAS- reikäpeli Vuosaarta vastaan pelataan torstaina 9.6.

Eke Golfin juokkue: Kjell Danielsson, Svante Westerlund ja Anneli Väre.

 Seuraava päivä perjantaina 10.6. pelataan Golf Talma vastaan. 

Eke Golfin joukkue: Kenneth Berghäll, Timo Räty ja Kati Sjöberg

 

UAS- ottelut on pelattu:

Ensimmäinen ottelu voitti Vuosaari tuloksella 5-1 ja reiät 22-14. Svante ja Anneli hävisivät omat pelit, ja Kjell pelasi tasan.

 Ottelu Golf Talma vastaan päätyi tasan 3 - 3 ja reikien voitot meille 22 - 18. Timo hävisi viimeisellä reiällä, Kenneth pelasi tasan ja Kati voitti oma peli.

 

Lohko 4 

Talma Golf  8 pisteitä JATKOON

Vuosaari     6 p

Eke Golf          4 p

Kotojärvi     0 p

 

Lopputulos 2015:   Vuosaari voitti viimeinen ottelunsa 6-0 ja meni jatkoon 12 pisteellä. Onnitellut Vuosaarelle ...

Kiitos tästä vuodesta ja uusi yritys 2016.

 

 

LOHKO 4

Talma, GT 9p

Vuosaari, VGH 12p JATKOON

Kotojärvi, KotoG 2p

 EkeG 11p

  Tulos        Reikävoitot
GT - VGH 3-3          20-18
GT - KotoG 4-2          19-16
GT - EkeG 2-4             19-20
VGH - KotoG 6-0          21-10 
VGH - EkeG  3-3          18-17
EkeG - KotoG 4-2          22-10